Nisam neki baš ljubitelj slatkiša, ali kada su u pitanju čizkejkovi svih vrsta, e tu ne znam baš da stanem… Volem, šta da radim, volem ih! Ko razume shvatiće. E, kako je moja vredna kuma Kućna domaćica spremila ovaj Rafaelo čizkejk sada ću vam reći, a vi meni pišite da li vam se svidelo.
Hajde da vidimo mi kako se to sprema.
Podloga:
250gr plazme
50gr mlevenih badema
50gr otopljenog putera
160ml mleka
100 gr belog krema
Fil:
600 ml mleka
5 kašika griza
150 gr šećera
2 vanil šećera
100gr kokosa
150gr maslaca
80gr keksa @plazma_zvanicna
Preliv:
50 ml pavlake
100 gr bele čokolade
Za podlogu sve sastojke sjediniti i utapkati ravnomerno u kalup!
Staviti mleko, šećer ,vanil šećer i griz da se kuva dok se ne zgusne. U vruće dodati puter i kokos pa keks! Uliti, te ostaviti da se ohladi u frižider, staviti kalup i preliti ganazom!